• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jacques Chaput

De wijnbouwtraditie in Champagne gaat terug tot de Romeinse tijd. Zij zijn degenen die de eerste wijnstokken geplant. De Champagne wijngaarden werden daarna bewerkt door de geestelijke.
Juste Chaput, geboren in Fravaux in 1736 was de eerste wijnboe...
Jack ChaputDe wijnbouwtraditie in Champagne gaat terug tot de Romeinse tijd. Zij zijn degenen die de eerste wijnstokken geplant. De Champagne wijngaarden werden daarna bewerkt door de geestelijke. 
Juste Chaput, geboren in Fravaux in 1736 was de eerste wijnboer van de familie Chaput. Daarna heeft de familie Chaput altijd minstens één wijnboer in de familie gehad, en dit voor de afgelopen acht generaties.
Het motto van Champagnehuis Jacques Chaput: "Het plezier dat je hebt bij het drinken van onze champagne is gelijk aan het plezier dat dat wij beleven bij het maken van de champagne. 
Het Champagnehuis Jacques Chaput heeft een basiscollectie champagnes en een exclusieve collectie genaamd "LA COLLECTION SALAMANDRE" De salamander, was het persoonlijk embleem van koning François I. Zijn Latijnse motto was Nutrisco et extinguo ("Ik voed het goede en blus het slechte"). 

Website: Jacques Chaput
Wijnstreken
Wijntype
Druivenras
Proefdoos