Gratis verzending voor orders boven €149,00 Meer informatie

Go to account settings

Wijncadeaus waarover wordt nagepraat

Wijn is een cadeau. Mooi om te krijgen, nóg mooier om te geven. Zeker als je wijnen zo uitkiest dat ze perfect passen bij de ontvanger. Of aanvult met lekkernijen afgestemd op zijn of haar wensen en s

Wijn is een cadeau. Mooi om te krijgen, nóg mooier om te geven. Zeker als je wijnen zo uitkiest dat ze perfect passen bij de ontvanger. Of aanvult met lekkernijen afgestemd op zijn of haar wensen en smaak - of karakter zelfs. Kortom, maximaal maatwerk. Dat kan.

Als bescheiden importeur van Franse kwaliteitswijnen vinden wij het verhaal achter de wijnmaker heel belangrijk. We kennen ze niet voor niets allemaal persoonlijk. Dat geldt net zo goed voor het verhaal achter degene die de wijn cadeau krijgt. Als je daarmee een match maakt ontstaat er al snel iets unieks, zeker als je er iets verrassends aan toevoegt.

Culinaire aanvullingen
Dat kan door bijvoorbeeld de ontvanger ook culinair op weg te helpen. Dan doen we bij de wijn een eerste aanzet tot een huisgemaakte wijnspijscombinatie. Denk aan pinot gris met twee soorten Indiase curry en een heerlijke receptbeschrijving. Of denk rosé Champagne met handgemaakte bonbons van een lokale chocolatier.  

Wijncadeaus waarover wordt nagepraat - Wijn is een cadeau. Mooi om te krijgen, nóg mooier om te geven. Zeker als je wijnen zo uitkiest dat ze perfect passen bij de ontvanger. Of aanvult met lekkernijen afgestemd op zijn of haar wensen en smaak - of karakter zelfs. Kortom, maximaal maatwerk. Dat kan.

Jouw bedankjes, onze inspanning
Dus wil je je klanten bedanken, je medewerkers of andere dierbaren, maak er dan dit jaar eens iets echt bijzonders van. Een persoonlijk cadeau dat we met alle plezier verrijken met door jou aangeleverde materialen. Denk aan: visitekaartjes, bedankbrieven of andere fysieke informatie. Samen maken we er een geschenk op maat van. 

Wat we bieden:

  • Luxe houten geschenkkisten, met of zonder je bedrijfslogo
  • Een ruime selectie aan stijlvolle, duurzame (andere) verpakkingen
  • Ruim 200 verschillende, unieke wijnen uit Frankrijk (biologisch/biodynamisch)
  • Leuke, uitgebreide (eindejaars)geschenken voor je personeel
  • Sprekende en uitgebreide wijnbeschrijvingen met bijpassende recepten, eventueel op je eigen briefpapier
  • Persoonlijk samengesteld - naar wens - op maat. 

Zo maak je van een cadeau een belevenis. Een gebaar waar aandacht, liefde en vakmanschap in zit. Een herinnering waar nog lang over nagepraat wordt.

De mogelijkheden zijn groot en we denken graag met je mee!

Neem voor een afspraak of een vrijblijvende offerte contact op met Martin Fennema.
===========================

Dit zeggen anderen over onze wijncadeaus:

Blijf op de hoogte van
onze wijnbelevenissen

We zullen je niet spammen!

Winkelmand — 0

You cart is currently empty

Login | Registreer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »