Gratis verzending voor orders boven €149,00 Meer informatie

Go to account settings

Wat zeggen anderen over MijnWijnPlein

Dit zeggen anderen over MijnWijnPlein:

Een kerstgeschenk is meer dan een attentie. Tenminste, dat vinden we bij InConnectiT. Waarom? Een attentie moet bij de persoon én bij het bedrijf passen. Het is een persoonlijke uitdrukking en dat begrijpt MijnWijnPlein als geen ander!

Met zorg wordt per persoon een pracht van een kerstpakket samengesteld. Dit zie je niet alleen, dat ervaart de ontvanger ook. Dat blijkt wel uit de vele reacties, die we nog dagen later ontvingen.

Kortom, MijnWijnPlein is dé partner voor relatiegeschenken.

Namens InConnectiT BV
Reijer Kleijer 

---------------------------------------------

Jaarlijks verzorgt Mijnwijnplein mijn kerst-/relatiegeschenken op basis van gezamenlijk geselecteerde wijnen middels proeverij. Van de relatie komen ook altijd positieve reacties terug.

Indien er proeverijen georganiseerd worden proberen wij aanwezig te zijn om ook zo nieuwe wijnen in het assortiment te leren kennen, altijd gezellig en je leert weer nieuwe mensen kennen.

Onlangs hebben we bij Mijnwijnplein een gezellige vriendenavond gehouden, waarbij wederom lekkere wijnen zijn geproefd, het was tot in de puntjes georganiseerd!

Kortom, meer dan de moeite waard en een top service.

Jos Zoontjens

Zoontjens Vastgoed

---------------------------------------------

Als enige echte eindbaas weet Martin Fennema exact waar hij over praat. Mooie karaktervolle wijnen die ook nog eens Biologisch en Biodynamisch geproduceerd zijn. Op en top duurzaam en dat proef je. Een paar weken geleden gaf Martin mij de tip om zijn Signatuurwijn van MijnWijnPlein te proberen. De Penny Black. Man man man... wat een wijn. Ik kan je niet met woorden vertellen wat ik proef bij deze wijn, dus je moet me ook echt op mijn woord geloven dat dit de lekkerste rode wijn is die ik ooit geproefd heb. Ik zou zeggen kom even proeven, maar helaas..... OP!!! :-(

Het woord lekker dekt de lading niet.... Mooi is een understatement , dus het woord wat het meeste zegt over deze wijn is: MEER!!! Veel meer!! Maar wel op speciale gelegenheden. Want zo speciaal is deze wijn. En als er geen speciale gelegenheid is, dan maak je hem maar. :-)

Martin Fennema is een man die je vanuit zijn hart mee neemt in de beleving van zijn wijnen. Hij laat je zien welke wijn bij het gerecht past dat je gaat maken, om de smaken complementair te maken. Hij gaat zelfs zo ver dat je in de lente zijn mooiste witte wijn persoonlijk thuis bezorgd krijgt met heerlijke vers gestoken asperges, recht van het land.

Een absolute aanrader vanuit mijn hart!

Bedankt.

Johan van Laerhoven

---------------------------------------------

Wij als de keukenvernieuwers waren op zoek naar een mooi en wat persoonlijker kerstgeschenk.
Onze bedoeling was dan ook een geschenk samen te stellen met mooie producten waar een gezellige avond mee geborreld kan worden. Met het deskundige en passievolle advies van Martin is dit zeer goed gelukt!

Mijnwijnplein is dan ook zeer zeker een aanrader voor een mooi, kwaliteitsvol, gepersonaliseerd geschenk!

Martin nogmaals bedankt voor je goede hulp bij het samenstellen van onze geschenken

Met vriendelijke groet,

Jessie van Dijk & Ronald van Dijk
De Keukenvernieuwers

 

Blijf op de hoogte van
onze wijnbelevenissen

We zullen je niet spammen!

Winkelmand — 0

You cart is currently empty

Login | Registreer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »