Gratis verzending voor orders boven €149,00 Meer informatie

Go to account settings

Veilig betalen bij MijnWijnPlein!

 

BETALEN MET IDEAL

Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Sisow. 
Betalen met iDEAL is alleen mogelijk indien je een Nederlands rekeningnummer hebt. Zodra ik de melding van betaling heb ontvangen ga ik over tot verwerking van de bestelling.
    
 ideal logo

VOORAF OVERMAKEN

Als je je bestelling liever wilt betalen met een normale bankoverschrijving, kun je kiezen voor de betaalmethode vooraf overmaken. Je ontvangt na het bestellen van je wijn automatisch een e-mail met de benodigde gegevens. Zodra ik je betaling heb ontvangen gaan ik over tot verwerking van de bestelling.
 
 

PIN BETALING VIA PAYLEVEN

PIN transacties zijn een eenvoudige, direct en een veilige betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Je kan de bestelling bij afhalen direct betalen. Let op: Levering alleen op afspraak (06-81188033). 
 
 

BETALEN MET SOFORT BANKING

Sofort banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. 
Je bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via je online banking systeem.
Zodra ik je betaling heb ontvangen gaan ik over tot verwerking van de bestelling. 
 

 

BILLINK ACHTERAF BETALEN

Indien je kiest voor achteraf betalen gaat je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaald je later (binnen 14 dagen) de factuur. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door je ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is je bestelling geaccepteerd en kun je achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens namens Billink B.V. de factuur. Billink B.V. is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van je betaling.”

Voor bestellingen met Billink achteraf betalen brengen wij € 1,49 (incl. 21% btw) in rekening. Dit is exclusief de eventuele verzendkosten.
 

BETALEN MET CREDITCARD

Creditcard transacties zijn een eenvoudige, direct en een veilige betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Je kan de bestelling bij afhalen direct betalen. Let op: Levering alleen op afspraak (06-81188033). 
Online betalingen met een creditcard zijn nog niet mogelijk
 


   

Blijf op de hoogte van
onze wijnbelevenissen

We zullen je niet spammen!

Winkelmand — 0

You cart is currently empty

Login | Registreer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »