Gratis verzending voor orders boven €149,00 Meer informatie

Go to account settings

Disclaimer

Disclaimer voor www.MijnWijnPlein.nl

Eenmanszaak (Kamer van Koophandel: kvk 78503795), hierna te noemen MijnWijnPlein, verleent u hierbij toegang tot www.MijnWijnPlein.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Disclaimer:
Informatie op deze website wordt de klant aangeboden onder voorbehoud van tik- en drukfouten of andere materiële vergissingen.

Tussentijdse wijzigingen, zowel qua producten als qua prijzen zijn steeds mogelijk. Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken.

De klant wordt dan ook uitgenodigd om regelmatig de website te raadplegen voor de laatste versie van onze voorwaarden. MijnWijnPlein.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van mogelijk foutieve of gewijzigde informatie, evenmin voor handelingen verricht door derden.

Auteursrechten:
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MijnWijnPlein en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MijnWijnPlein, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Blijf op de hoogte van
onze wijnbelevenissen

We zullen je niet spammen!

Winkelmand — 0

You cart is currently empty

Login | Registreer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »