• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pannenkoekjes met geitenkaas, rucola en peer

Pannenkoekjes met geitenkaas, rucola en peer

voor 4 personen

Ingredienten Pannenkoekjes met geitenkaas, rucola en peer250 g zelfrjizend bakmeel
500 g volle melk
1 snufje zout
3 eieren
2 eetlepels olie
garnering:
200 g geitenkaas
peer
rucola
walnoten
zout en peper
bosje bieslook

Klop in een kom het de bloem, de helft van de melk, het zout en de eieren door elkaar zodat er geen klontjes meer in zitten. Roer de rest van de melk erdoor. Laat ten minste 30 minuten staan. Bak dunne pannenkoekjes.
Snijd de bieslook fijn. Schil de peer en haal het klokhuis eruit. Snijd de peer in kleine stukjes. Smeer de geitenkaas op de pannenkoek, leg wat rucola op de geitenkaas en strooi de stukjes peer, walnoot en bieslook hierover. Breng op smaak met zout en peper. Vouw de pannekoek in vieren.

Wijnstreken
Wijntype
Druivenras
Proefdoos