• Biologische & biodynamische wijnen
  • Unieke wijnen van eigen import
  • Gratis bezorging vanaf €99,00

4.7Out of 17 Reviews

Waar puur genieten een biologische keuze is

Biologische en biodynamische wijnen Waar puur genieten een biologische keuze is

Carpaccio in een rolletje met mozzarella

Carpaccio in een rolletje met mozzarella

Carpaccio in een rolletje met mozzarella op een bedje van spinazie en champignons.

  • Wijngebied
  • Soort
  • Druivenras
  • Categorie

3 Producten


Seen 3 of the 3 products

voor 4 personen

Ingredienten

400gr rundercarpaccio
200gr mozzarella
200 gr champignons
verse spinazie
1 sjalotje
bieslook
olijfolie (extra vierge)
citroen
geschaafde amandelen
parmezaanse kaas
zout en peper

Was de spinazie en laat goed uitlekken.
Verhit een koekenpan op een hoog vuur. Doe de geschaafde amandelen in de pan en blijf de amandelen rustig bewegen, zodat ze niet verbranden.
Pel en snipper de sjalot en hak de bieslook. Meng in een kommetje de sjalot, bieslook, sap van een halve citroen, een beetje geraspte citroenschil, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Zet in de koelkast.
Snijd de mozzarella in plakjes en wikkel de carpaccio er om.
Maak de champignons schoon, snijd ze in plakjes en besprenkel ze met citroensap. Leg een bedje van spinazie op het bord, leg er wat champignons op en besprenkel met olijfolie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Leg de rolletjes carpaccio op de spinazie en schep er een beetje sjalot-bieslook dressing over. Strooi er wat geroosterde amandelen en parmezaanse kaas over. Eventueel serveren met een sneetje geroosterd brood. 

Login | Registreer

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »