• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mangomousse met passievrucht

MijnWijnPlein combineert voor u dessertwijn Le Marigny van Domaine des Aubuisières uit 2003 met
Mangomousse met passievrucht.

2003 - Le Marigny - Domaine des Aubuisières
Mangomousse met passievrucht
Voor 2 personen:

Ingrediënten
2 stuks passievrucht
120g mango vruchtvlees
1 kleine eetlepel poedersuiker
80 ml kokosmelk
140 ml slagroom
2 vellen gelatine
3 ml citroensap

Haal het vruchtvlees uit de passievrucht en doe in een kom, voeg 1/2 theelepel poedersuiker toe.

Laat In een kom koud water, de gelatine zacht weken. Verhit de kokosmelk. Laat de gelatine hierin smelten.

Schil de mango's en verwijder de pit. Pureer het vruchtvlees maar hou een paar plakjes mango apart voor de decoratie. Druppel hier een beetje citroensap over. Meng de mango vruchtvlees met de warme kokosmelk, de rest van de poedersuiker en het citroensap. Zet in de koelkast. Roer regelmatig door! Klop ondertussen de slagroom. Meng de slagroom en mango puree, als de mango puree koud lobbig is. Giet de mousse in glazen en zet minstens 2 uur in de koelkast. 

Net voor het serveren, lepel het vruchtvlees van de passievrucht op de mousse, en versier met een paar plakjes verse mango's.

Smakelijk eten!

Wijnstreken
Wijntype
Druivenras
Proefdoos