• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dessert met peer en geitenkaas

Heerlijk recept van peer met geitenkaas

voor 4 personen

Ingredienten 
75 g zachte jonge geitenkaas
25 g gorgonzola (dolce)
100 g roomkaas
4  peren
75 g hazelnoten
75 g pijnboompitten
zwart sesamzaad
75 g Koekjes (kletsmajoors)
roomboter

Verhit een koekenpan op een hoog vuur. Doe de hazelnoten en pijnboompitten in de pan en blijf de amandelen rustig bewegen, zodat ze niet verbranden. Voeg, 1 minuut voordat je de noten uit de pan haalt, het sesamzaad toe.
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes. Bak de peren in roomboter in een koekenpan tot ze een beetje bruin zijn.
Meng de noten, sesamzaad en de koekjes en hak ze fijn tot grove kruim

els.
Doe de geitenkaas, gorgonzola en roomkaas in een pannetje en verwarm en laat smelten.
Doe de kruimels onder in een vormpje, schep de stukjes peer erop en verdeel de kaas er als laatste over.
Laat opstijven in de koelkast. 

Wijnstreken
Wijntype
Druivenras
Proefdoos