• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Appeltaart met vanille-ijs

Franse appeltaart met vanille-ijs  Voor 10 personen

Ingrediënten
50 g bloem
8 eieren
155 g suiker
90 g Maizena
1 zakje vanillesuiker
2 el. eetlepels calvados
50 cl melk
50 cl slagroom
4 appels
1 theelepel kaneel

Meng de bloem, maïzena, suiker en zout in een kom. Meng de eieren, slagroom, calvados en koude melk. Voeg de droge en vloeibare ingrediënten bij elkaar en meng goed door elkaar. Schil de apples, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes. Vet en bloem een taartvorm. leg de stukjes apples in de vorm. Strooi wat kaneel over de appels. Giet het beslag over de appels. Bak in een voorverwarmde oven bij 200 ° C gedurende 20 min-30 min

Serveer met een bolletje ijs.

Smakelijk eten!! 

Wijnstreken
Wijntype
Druivenras
Proefdoos