Het geven van een fles wijn is voor veel mensen een mooie manier om hun blijk van waardering te tonen aan hun vrienden en relaties.
Sinds februari 2014 ben ik vinoloog. Ik heb me toegelegd op de import van karaktervolle Franse wijnen onafhankelijke Franse wijnboeren. Waarom juist lokale wijnboeren? Omdat ik vind dat deze lokale boeren wijn maken met Passie en Liefde. Dat proef je in de wijn! Deze karaktervolle wijnen zijn bijzonder geschikt als mooi relatiegeschenk. Dit alles mooi verpakt met een strik, een mooie verpakking, een houten kist of in een bijzondere geschenken doos. De wijn zal bij de ontvanger zeker in de smaak vallen.


De wijnen komen van speciaal door ons geselecteerde lokale wijnhuizen. Denk aan een Sancerre van Patrice Moreux, Bernard Fouquet beiden uit de Loire of een biodynamische wijn van Elian da Ros of Mas del Périé uit Zuid-West Frankrijk of een biologische wijn van Jean-Paul Schmitt uit de Elzas. Allen karaktervolle wijnen die met veel passie worden gemaakt. 

Naast verkoop van wijnen organiseer ik proeverijen. Indien gewenst zelfs op locatie! Laat u verrassen en ontzorgen door het prachtige aanbod van karaktervolle wijnen en geschenk mogelijkheden. 

Voor persoonlijke toelichting of advies ben ik bereikbaar op telnr. 06-81188033 of stuur een e-mail

oosterhout, relatiegeschenken relatiegeschenk