Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
 • Nederlands
 • Veilig betalen bij MijnWijnPlein!

   

  BETALEN MET IDEAL

  Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Sisow. 
  Betalen met iDEAL is alleen mogelijk indien je een Nederlands rekeningnummer hebt. Zodra ik de melding van betaling heb ontvangen ga ik over tot verwerking van de bestelling.
      
   ideal logo

  VOORAF OVERMAKEN

  Als je je bestelling liever wilt betalen met een normale bankoverschrijving, kun je kiezen voor de betaalmethode vooraf overmaken. Je ontvangt na het bestellen van je wijn automatisch een e-mail met de benodigde gegevens. Zodra ik je betaling heb ontvangen gaan ik over tot verwerking van de bestelling.
   
   

  PIN BETALING VIA PAYLEVEN

  PIN transacties zijn een eenvoudige, direct en een veilige betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Je kan de bestelling bij afhalen direct betalen. Let op: Levering alleen op afspraak (06-81188033). 
   
   

  BETALEN MET SOFORT BANKING

  Sofort banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. 
  Je bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via je online banking systeem.
  Zodra ik je betaling heb ontvangen gaan ik over tot verwerking van de bestelling. 
   

   

  BILLINK ACHTERAF BETALEN

  Indien je kiest voor achteraf betalen gaat je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaald je later (binnen 14 dagen) de factuur. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door je ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is je bestelling geaccepteerd en kun je achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens namens Billink B.V. de factuur. Billink B.V. is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van je betaling.”

  Voor bestellingen met Billink achteraf betalen brengen wij € 1,49 (incl. 21% btw) in rekening. Dit is exclusief de eventuele verzendkosten.
   

  BETALEN MET CREDITCARD

  Creditcard transacties zijn een eenvoudige, direct en een veilige betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Je kan de bestelling bij afhalen direct betalen. Let op: Levering alleen op afspraak (06-81188033). 
  Online betalingen met een creditcard zijn nog niet mogelijk
     REMBOURS

  Je betaalt rechtstreeks aan de TNT Post medewerker op het moment dat je het pakketje ontvangt. Zorg je dus dat je het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de TNT Post medewerker langs komt. Treft de TNT Post medewerker je niet thuis, wordt het pakket nogmaals bij je aangeboden. Heb je het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijg je van de TNT Post medewerker een afhaalbericht. Indien je bij een tweede maal aanbieden van het  pakket weer niet in staat bent het pakket aan te nemen, wordt het voor je klaargelegd op een postkantoor bij je in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog drie weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kun je vrijwel altijd pinnen voor het voldoen van je bestelling.

  Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 31,25(incl. 21% btw) in rekening. Dit is inclusief de de verzendkosten á € 7,95.

  Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

   
  MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »