• Lorem ipsum
 Martin en Jet 
 

Over MijnWijnPlein     

Sluit je ogen en denk aan de lekkerste wijn. Beleef het moment waarin je er samen met familie, vrienden, partner of alleen van geniet. Ontspannen genieten van karaktervolle wijn, dat is de visie van MijnWijnPlein.

Op MijnWijnPlein vind je speciaal geselecteerde wijnen van lokale zelfstandige Franse wijnboeren. Stuk voor stuk unieke wijnen van wijnboeren met passie en liefde voor wijn. En dat proef je!

Wij geven je graag advies over de wijnen of zoeken voor jou een passende wijn bij een gerecht. Een wijnproeverij, waarbij we je laten kennismaken met wijn is ook mogelijk. En wat dacht je van wijn als relatiegeschenk? Samen met jou kiezen we een wijn uit die zeker in de smaak zal vallen bij je klant of relatie.

Neem eens een kijkje op www.mijnwijnplein.nl om kennis te maken met het assortiment. En bel of mail gerust als we je kunnen adviseren.

 
 Jet en Martin 
 

Over ons

Jet Stoop heeft in 2004 haar eerste cursus wijnproeven gevolgd. Een jaar later leerde ze Martin Fennema kennen die al snel ook geïnteresseerd in wijn raakte. In de vakanties bezochten we lokale wijnboeren en proefden de heerlijkste wijnen.

Sinds februari 2014 is Jet register vinoloog van de wijn academie en Martin is na zijn SDEN3 opleiding in 2017 begonnen aan de opleiding WSET 3.
We hebben ons samen toegelegd op de import en verkoop van karaktervolle Franse wijnen. 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren