Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
  • Nederlands
  • Pannenkoekjes met geitenkaas, rucola en peer

    Seen 5 of the 5 products

    Pannenkoekjes met geitenkaas, rucola en peer

    voor 4 personen

    Ingredienten Pannenkoekjes met geitenkaas, rucola en peer250 g zelfrjizend bakmeel
    500 g volle melk
    1 snufje zout
    3 eieren
    2 eetlepels olie
    garnering:
    200 g geitenkaas
    peer
    rucola
    walnoten
    zout en peper
    bosje bieslook

    Klop in een kom het de bloem, de helft van de melk, het zout en de eieren door elkaar zodat er geen klontjes meer in zitten. Roer de rest van de melk erdoor. Laat ten minste 30 minuten staan. Bak dunne pannenkoekjes.
    Snijd de bieslook fijn. Schil de peer en haal het klokhuis eruit. Snijd de peer in kleine stukjes. Smeer de geitenkaas op de pannenkoek, leg wat rucola op de geitenkaas en strooi de stukjes peer, walnoot en bieslook hierover. Breng op smaak met zout en peper. Vouw de pannekoek in vieren.

    MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »