Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
  • Nederlands
  • Carpaccio in een rolletje met mozzarella

    Seen 4 of the 4 products

    Carpaccio in een rolletje met mozzarella op een bedje van spinazie en champignons.

    voor 4 personen

    Ingredienten

    400gr rundercarpaccio
    200gr mozzarella
    200 gr champignons
    verse spinazie
    1 sjalotje
    bieslook
    olijfolie (extra vierge)
    citroen
    geschaafde amandelen
    parmezaanse kaas
    zout en peper

    Was de spinazie en laat goed uitlekken.
    Verhit een koekenpan op een hoog vuur. Doe de geschaafde amandelen in de pan en blijf de amandelen rustig bewegen, zodat ze niet verbranden.
    Pel en snipper de sjalot en hak de bieslook. Meng in een kommetje de sjalot, bieslook, sap van een halve citroen, een beetje geraspte citroenschil, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Zet in de koelkast.
    Snijd de mozzarella in plakjes en wikkel de carpaccio er om.
    Maak de champignons schoon, snijd ze in plakjes en besprenkel ze met citroensap. Leg een bedje van spinazie op het bord, leg er wat champignons op en besprenkel met olijfolie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Leg de rolletjes carpaccio op de spinazie en schep er een beetje sjalot-bieslook dressing over. Strooi er wat geroosterde amandelen en parmezaanse kaas over. Eventueel serveren met een sneetje geroosterd brood. 

    MijnWijnPlein 4,3 / 5 - 4 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »