Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
  • Nederlands
  • Zalm in bladerdeeg

    Seen 4 of the 4 products

    Bladerdeeg gevuld met zalm en dille-roomkaas.

    voor 4 personen

    Ingrediënten

    8 plakjes bladerdeeg
    400 g zalmfilet
    klein handje dille
    100 g roomkaas
    zout
    versgemalen peper
    1  ei

    Verwarm de oven voor op 230 ºC. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Snijd de zalm in kleine stukjes. Snij de dille fijn, meng met de roomkaas en breng op smaak met zout en peper. Leg op elk plakje bladerdeeg een vierde van de zalm en schep er een lepel roomkaas op. Kluts het ei en bestrijk de zijkanten van het bladerdeeg ermee. Vouw de punten van het bladerdeeg naar elkaar en knijp dicht. leg de envelopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik een paar kleine gaatjes aan de bovenkant van de envelopjes om stoom eruit te kunnen laten. Zo zullen de naden minder snel open gaan staan. Bestrijk de bovenkant van de envelopjes met losgeklopt ei. Bak de envelopjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

    Serveer met een lekkere salade van komkommer.

    Eet smakelijk! 

    MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »