Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
  • Nederlands
  • Mangomousse met passievrucht

    Seen 4 of the 4 products

    MijnWijnPlein combineert voor u dessertwijn Le Marigny van Domaine des Aubuisières uit 2003 met
    Mangomousse met passievrucht.

    2003 - Le Marigny - Domaine des Aubuisières
    Mangomousse met passievrucht
    Voor 2 personen:

    Ingrediënten
    2 stuks passievrucht
    120g mango vruchtvlees
    1 kleine eetlepel poedersuiker
    80 ml kokosmelk
    140 ml slagroom
    2 vellen gelatine
    3 ml citroensap

    Haal het vruchtvlees uit de passievrucht en doe in een kom, voeg 1/2 theelepel poedersuiker toe.

    Laat In een kom koud water, de gelatine zacht weken. Verhit de kokosmelk. Laat de gelatine hierin smelten.

    Schil de mango's en verwijder de pit. Pureer het vruchtvlees maar hou een paar plakjes mango apart voor de decoratie. Druppel hier een beetje citroensap over. Meng de mango vruchtvlees met de warme kokosmelk, de rest van de poedersuiker en het citroensap. Zet in de koelkast. Roer regelmatig door! Klop ondertussen de slagroom. Meng de slagroom en mango puree, als de mango puree koud lobbig is. Giet de mousse in glazen en zet minstens 2 uur in de koelkast. 

    Net voor het serveren, lepel het vruchtvlees van de passievrucht op de mousse, en versier met een paar plakjes verse mango's.

    Smakelijk eten!

    MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »