Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
  • Nederlands
  • Dessert met peer en geitenkaas

    Seen 1 of the 1 products

    Heerlijk recept van peer met geitenkaas

    voor 4 personen

    Ingredienten 
    75 g zachte jonge geitenkaas
    25 g gorgonzola (dolce)
    100 g roomkaas
    4  peren
    75 g hazelnoten
    75 g pijnboompitten
    zwart sesamzaad
    75 g Koekjes (kletsmajoors)
    roomboter

    Verhit een koekenpan op een hoog vuur. Doe de hazelnoten en pijnboompitten in de pan en blijf de amandelen rustig bewegen, zodat ze niet verbranden. Voeg, 1 minuut voordat je de noten uit de pan haalt, het sesamzaad toe.
    Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes. Bak de peren in roomboter in een koekenpan tot ze een beetje bruin zijn.
    Meng de noten, sesamzaad en de koekjes en hak ze fijn tot grove kruim

    els.
    Doe de geitenkaas, gorgonzola en roomkaas in een pannetje en verwarm en laat smelten.
    Doe de kruimels onder in een vormpje, schep de stukjes peer erop en verdeel de kaas er als laatste over.
    Laat opstijven in de koelkast. 

    MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »