Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
 • Nederlands
 • Over ons

  Lees meer over ons onder de foto's.

  • Biologisch

   Biologisch

   Biologisch wijst voornamelijk op het werk in de wijngaard. Hier wordt geen enkele vorm van pesticiden en insecticiden gebruikt. Dit zijn wettelijke richtlijnen waar de wijnboer zich aan moet houden en die worden gecontroleerd. In de wijnkelder...

   Toon meer
  • Biodynamisch

   Biodynamisch

   Biodynamisch gaat nog wat stappen verder dan het “gewone” biologisch. Geen gebruik van pesticiden en insecticiden in de wijngaard en het aantal toevoegingen is nog veel beperkter. Ze baseren hun werkwijze op het gedachtegoed van Rudolf Steiner.

   Toon meer

  Over MijnWijnPlein:

  Sluit je ogen en denk aan de lekkerste wijn. Beleef het moment waarin je er samen met familie, vrienden, partner of alleen van geniet. Ontspannen genieten van karaktervolle wijn, dat is de visie van MijnWijnPlein.

  Sinds februari 2014 ben ik vinoloog (Jet Stoop). Ik heb me toegelegd op de import van karaktervolle Franse wijnen. Twee lang gekoesterde wensen zijn hiermee in vervulling gegaan. Op MijnWijnPlein vind je deze speciaal geselecteerde wijnen van zelfstandige onafhankelijke Franse wijnboeren. Stuk voor stuk unieke wijnen van wijnboeren met passie voor wijn. En dat proef je!

  Ik geef je graag advies over de wijnen of zoek voor jou een passende wijn bij een gerecht. Een wijnproeverij, waarbij ik je laat kennismaken met wijn is ook mogelijk. En wat dacht je van wijn als relatiegeschenk? Samen met jou kies ik een wijn uit die zeker in de smaak zal vallen bij je klant of relatie.

  Over ons

  Jet Stoop heeft in 2004 haar eerste cursus wijnproeven gevolgd. Een jaar later leerde ze Martin Fennema kennen die al snel ook geïnteresseerd in wijn raakte. In de vakanties bezochten we lokale wijnboeren en proefden de heerlijkste wijnen.

  Sinds februari 2014 is Jet register vinoloog van de wijn academie en Martin is na zijn SDEN3 opleiding in 2017 begonnen aan de opleiding WSET 3.
  We hebben ons samen toegelegd op de import en verkoop van karaktervolle Franse wijnen. 

  MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »