• Lorem ipsum

WijnProeverij

'Wie weet hoe je wijn moet proeven, drinkt niet maar proeft geheimen'.

Een wijnproeverij is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden of familie te beleven.
Denk eens aan een proeverij waarbij je de oude wereld versus nieuwe wereld proeft, allemaal verschillende druivenrassen, je kunt een land als thema kiezen of de klassieke wijn-spijs combinaties of de wijn-kaas combinaties. Keuze genoeg dus!

Het belangrijkste van wijnproeven is het herkennen van geuren en smaken. Het onderscheiden van geuren en smaken leer je door veel te oefenen. Tijdens deze wijnproeverij van MijnWijnPlein leer ik je de basis van het wijnproeven aan de hand van het proefformulier en de aromacirkel. De proeverij bestaat uit 6 verschillende wijnen uit diverse landen, rood, wit en rosé.

Hieronder staan een paar mogelijkheden. Mocht je zelf een idee hebben en willen weten of dat mogelijk is, neem contact op met mij (06-81188033 of info@mijnwijnplein.nl).

De verschillende wijnproeverijen 

Oude wereld versus nieuwe
Chenin blanc - Frankrijk versus Zuid Afrika
Merlot - Frankrijk versus Zuid Afrika
Bordeauxblend - Frankrijk versus Zuid Afrika

Verschillende druivenrassen
Sauvignon blanc versus chardonnay
Riesling versus pinot gris
Malbec versus merlot Frankrijk als thema 
Verschillende wijnen uit één land.
Klassieke wijn-spijs combinaties
Champagne & oester
Sancerre & geitenkaas
Chardonnay & zalm
Rose uit de provence & salade niçoise
Bordeaux wijn & gedroogde ham
Zoete dessert wijn & roquefort

Wijn-kaas combinaties
Sancerre & geitenkaas
Chardonnay & zachte romige kaas
Gewurtztraminer & munster kaas
Pinot Noir & port salut
Bordeaux wijn & oude kaas
Zoete dessert wijn & roquefort
Artikelcode N0020
€200,00
Een wijnproeverij is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden en/of familie te beleven.Wijn is een onderwerp waar heel veel over te vertellen is. Het is een product dat al duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
WijnProeverij
Een wijnproeverij is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden en/of familie te beleven.Wijn is een onderwerp waar heel veel over te vertellen is. Het is een product dat al duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken.
€200,00
€270,00
Een luxe wijnproeverij is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden en/of familie te beleven.Wijn is een onderwerp waar heel veel over te vertellen is. Het is een product dat al duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Luxe WijnProeverij voor 2 tot 20 personen
Een luxe wijnproeverij is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden en/of familie te beleven.Wijn is een onderwerp waar heel veel over te vertellen is. Het is een product dat al duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken.
€270,00
€290,00
Een wijn-spijsproeveri is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden en/of familie te beleven.Wijn is een onderwerp waar heel veel over te vertellen is. Het is een product dat al duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Wijn-SpijsProeverij voor 2 tot 20 personen
Een wijn-spijsproeveri is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden en/of familie te beleven.Wijn is een onderwerp waar heel veel over te vertellen is. Het is een product dat al duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken.
€290,00
€350,00
Een wijn-spijsproeverij is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden en/of familie te beleven.Wijn is een onderwerp waar heel veel over te vertellen is. Het is een product dat al duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Luxe Wijn-SpijsProeverij voor 2 tot 20 personen
Een wijn-spijsproeverij is een ideale manier om een gezellige avond met je vrienden en/of familie te beleven.Wijn is een onderwerp waar heel veel over te vertellen is. Het is een product dat al duizenden jaren wordt gemaakt en gedronken.
€350,00