• Lorem ipsum

Carpaccio in een rolletje met mozzarella

Carpaccio in een rolletje met mozzarella op een bedje van spinazie en champignons.

€9,00
CATEGORIE: lichte, fruitige rode wijnen
DRUIVENRAS: cabernet franc
GEBIED: Douzens, Corbières, Languedoc, Frankrijk
DRINKEN BIJ: gegrilde Rood Vlees, maaltijd salade Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Domaine Sainte Marie des Crozes - L’Outsider – 2016
CATEGORIE: lichte, fruitige rode wijnen
DRUIVENRAS: cabernet franc
GEBIED: Douzens, Corbières, Languedoc, Frankrijk
DRINKEN BIJ: gegrilde Rood Vlees, maaltijd salade
€9,00
€12,50€11,75
CATEGORIE: lichte, fruitige rode wijnen DRUIVENRAS: merlot 61%, malbec 20%, tannat 19%
GEBIED: Brulhois, Zuid-West, Frankrijk
DRINKEN BIJ: Carpaccio in een rolletje met mozzarella, Ambachtelijke vleeswaren, Kalkoen in bladerdeeg met cranberry's en pad Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
-6%
Domaine du Boiron - Suivi des Fées - 2014
Domaine du Boiron - Suivi des Fées - 2014
CATEGORIE: lichte, fruitige rode wijnen DRUIVENRAS: merlot 61%, malbec 20%, tannat 19%
GEBIED: Brulhois, Zuid-West, Frankrijk
DRINKEN BIJ: Carpaccio in een rolletje met mozzarella, Ambachtelijke vleeswaren, Kalkoen in bladerdeeg met cranberry's en pad
€12,50€11,75
€13,75
CATEGORIE: volle rode wijnen die ruiken naar de zon
DRUIVENRAS: 60% merlot, 40% cabernet franc
GEBIED: Bordeaux, Frankrijk
DRINKEN BIJ: carpaccio in een rolletje met mozzarella, eclair met eendenmousse, ambachtelijke vleeswaren, biefstuk of tournedos Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Serge Dussutour - Les copains s'abord - 2015
CATEGORIE: volle rode wijnen die ruiken naar de zon
DRUIVENRAS: 60% merlot, 40% cabernet franc
GEBIED: Bordeaux, Frankrijk
DRINKEN BIJ: carpaccio in een rolletje met mozzarella, eclair met eendenmousse, ambachtelijke vleeswaren, biefstuk of tournedos
€13,75
€13,75
CATEGORIE: krachtige rode wijnen met tanninesDRUIVENRAS: 62% cabernet sauvignon, 33% merlot en 5% petit verdot
GEBIED: Cussac-Fort-Médoc, Haut-Médoc, Bordeaux, Frankrijk
DRINKEN BIJ: carpaccio mozzarella rolletje, biefstuk of tournedos met gebakken sjalo Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Château du Retout - Haut-Médoc - 2012
CATEGORIE: krachtige rode wijnen met tanninesDRUIVENRAS: 62% cabernet sauvignon, 33% merlot en 5% petit verdot
GEBIED: Cussac-Fort-Médoc, Haut-Médoc, Bordeaux, Frankrijk
DRINKEN BIJ: carpaccio mozzarella rolletje, biefstuk of tournedos met gebakken sjalo
€13,75
€13,75
CATEGORIE: volle rode wijnen die ruiken naar de zon DRUIVENRAS: 60% merlot, 40% cabernet franc
GEBIED: Bordeaux, Frankrijk
DRINKEN BIJ: carpaccio in een rolletje met mozzarella, eclair met eendenmousse, ambachtelijke vleeswaren, biefstuk of tournedos Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Serge Dussutour - Les copains s'abord - 2012
CATEGORIE: volle rode wijnen die ruiken naar de zon DRUIVENRAS: 60% merlot, 40% cabernet franc
GEBIED: Bordeaux, Frankrijk
DRINKEN BIJ: carpaccio in een rolletje met mozzarella, eclair met eendenmousse, ambachtelijke vleeswaren, biefstuk of tournedos
€13,75

Carpaccio in een rolletje met mozzarella

voor 4 personen

Ingredienten

400gr rundercarpaccio
200gr mozzarella
200 gr champignons
verse spinazie
1 sjalotje
bieslook
olijfolie (extra vierge)
citroen
geschaafde amandelen
parmezaanse kaas
zout en peper

Was de spinazie en laat goed uitlekken.
Verhit een koekenpan op een hoog vuur. Doe de geschaafde amandelen in de pan en blijf de amandelen rustig bewegen, zodat ze niet verbranden.
Pel en snipper de sjalot en hak de bieslook. Meng in een kommetje de sjalot, bieslook, sap van een halve citroen, een beetje geraspte citroenschil, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Zet in de koelkast.
Snijd de mozzarella in plakjes en wikkel de carpaccio er om.
Maak de champignons schoon, snijd ze in plakjes en besprenkel ze met citroensap. Leg een bedje van spinazie op het bord, leg er wat champignons op en besprenkel met olijfolie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Leg de rolletjes carpaccio op de spinazie en schep er een beetje sjalot-bieslook dressing over. Strooi er wat geroosterde amandelen en parmezaanse kaas over. Eventueel serveren met een sneetje geroosterd brood.