Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
  • Nederlands
  • Recepten

    Passend bij onze wijnen

    • Asperges traditioneel met ham, ei en boter 05 Apr

      Recepten Asperges traditioneel met ham, ei en boter

      De Muscat gaat heel goed met asperges omdat de muscat een bittertje heeft dat ook in veel soorten groenten voor komt. Daarom is Muscat met groenten en dus asperges een zeer goede combinatie. In de Elzas worden asperges vaak met muscat gecombineerd. Veel mensen in Nederland zijn gewend pinot blanc bij de asperges te drinken. Door zijn frisse zachte vriendelijke karakter vinden veel mensen hem lekker.

    • Strudel met groenten uit de moestuin 02 Apr

      Recepten Strudel met groenten uit de moestuin

      Bij deze Strudel met groenten uit de moestuin, hebben we muscat gedronken. De Muscat gaat heel goed met asperges omdat de muscat een bittertje heeft dat ook in veel soorten groenten voor komt. Daarom is Muscat met groenten en dus asperges een zeer goede combinatie. In de Elzas worden asperges vaak met muscat gecombineerd.

    • Asperges à la flamande met gerookte ham en radijsjes 31 Mar

      Recepten Asperges à la flamande met gerookte ham en radijsjes

      De Muscat gaat heel goed met asperges omdat de muscat een bittertje heeft dat ook in veel soorten groenten voor komt. Daarom is Muscat met groenten en dus asperges een zeer goede combinatie. In de Elzas worden asperges vaak met muscat gecombineerd. Veel mensen in Nederland zijn gewend pinot blanc bij de asperges te drinken. Door zijn frisse zachte vriendelijke karakter vinden veel mensen hem lekker.

    • Pasta met asperges, hollandaise saus, gedroogde tomaatjes en gerookte zalm 30 Mar

      Recepten Pasta met asperges, hollandaise saus, gedroogde tomaatjes en gerookte zalm

      Wij adviseren om riesling bij deze pasta te eten omdat de mooie hoge zuren van de riesling goed samen gaan met het vette van de zalm en de zuren van de hollandaise saus.

    • Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille 29 Mar

      Recepten Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille

      Door het zuurtje in de mousselinesaus is dit gerecht ook een mooie combinatie met Riesling.

    MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »