Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
 • Nederlands
 • Jet Stoop - 31 / Aug / 2019

  Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek op 27, 28 en 29 september 2019

  Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek op 27, 28 en 29 september 2019

  In een bijzondere sfeer en ambiance drie dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft. Internationale wijnmarkt met meer dan 300 verschillende soorten kwaliteitswijnen van over de hele wereld, wijnworkshops, open wijngaarden, het Nederlands Wijnbouwcentrum, Business meets Wine, lekkere gerechtjes en entertainment in combi met duizenden bezoekers!

  In 2018 presenteerden ruim 75 wijngaardeniers, wijnkopers en importeurs vanuit mooie pagodetenten de beste en nieuwste smaken. Dit jaar wordt zowel het aantal standhouders als het aantal soorten wijn (meer dan 300!), overtroffen. Bij aankomst kunt je bij de stand voor het Gemeentehuis voor € 12,- Vriend van de Nederlandse Wijnfeesten worden. Je ontvangt een bandje en kunt dan bij alle stands die op de Wijnmarkt staan opgesteld Proefmaatjes à € 1,– per stuk kopen en al rondlopend en proevend kennis maken met de beste nationale, maar ook internationale wijnen.

  Vriendenkaarten zijn twee dagen geldig!

  De Wijnmarkt is tijdens de wijnfeesten op zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 19.00 uur. De Wijngaarden zijn op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur open. Er is sfeervolle muziek met diverse andere activiteiten zoals ‘Kunstzinnige nieuwe Ambachten’ (zaterdag en zondagmiddag), Concours Du Vin, bezichtiging open wijngaard Nederlands Wijnbouwcentrum, Business meets Wine, ‘Heel Groesbeek Zingt!, Music meets Wine, NK Wijnvatrollen. Natuurlijk zijn de winkels in het centrum op zondag ook geopend.

  Je kunt jouw bezoek aan de wijnmarkt ook combineren met een wijnworkshop, een diner en Music meets Wine.

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »