Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
 • Nederlands
 • Jet Stoop - 23 / Nov / 2019

  Geschenk met een verhaal

  Geschenk met een verhaal

  Als relatiegeschenk ontvang je dus niet alleen een karaktervolle wijn, maar ook een product met een verhaal. Een verhaal dat gedeeld en geproefd mag worden.

  Geschenken met een verhaal

  Al ruim 5 jaar verzorgt MijnWijnPlein relatiegeschenken met wijnen die niet verkrijgbaar zijn in de winkel. Maar wijnen die rechtstreeks afkomstig zijn van biologische / biodynamische kleinschalige wijnhuizen. En waar achter elke wijn ook een verhaal schuilt van de generaties wijnmakers.

  Als relatiegeschenk ontvang je dus niet alleen een karaktervolle wijn, maar ook een product met een verhaal. Een verhaal dat gedeeld en geproefd mag worden.

  Want verhalen verbinden mensen. Het investeren in goede relaties is belangrijk, en daar past een relatiegeschenk bij dat duurzaam, eerlijk en kwalitatief is. Onze karaktervolle biologische en biodynamische wijnen worden vast door veel van je relaties gewaardeerd als een duurzaam geschenk. 

  Geschenk met een verhaal

  Het assortiment waaruit je kan kiezen bestaat uit meer dan 200 wijnen uit Frankrijk. Afhankelijk van je wensen, de tijd van het jaar, je relaties en natuurlijk je budget, stellen wij geheel ‘op maat’ een passend geschenk samen voor je medewerkers en relaties.

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden. 

  Een impressie van de mogelijkheden:

  • Luxe houten geschenkkist, wel of niet voorzien van je bedrijfslogo.
  • Ruime selectie van stijlvolle duurzame verpakkingen.
  • Assortiment van ruim 200 wijnen uit Frankrijk.
  • Leuke geschenken voor je personeel.
  • Een sprekende en uitgebreide wijnbeschrijvingen met bijpassende recepten, eventueel uitgewerkt op je eigen briefpapier.

  Naast de verkoop van wijnen, organiseren wij ook proeverijen bij je op locatie! Een wijn wordt niet alleen beter per jaar, maar ook per verhaal.

  Kortom: er zijn veel mogelijkheden. Neem gerust contact op met Jet of Martin voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »