• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betalen

Veilig Online betalen
Bij MijnWijnPlein kun je veilig en snel online betalen. Zo worden alle gegevens, om de bestelling te voltooien, op één pagina ingevuld en lopen al onze betalingen via een beveiligde SSL-verbinding. We geven je de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Kies dus zelf de betaalmethode die het beste bij je past!

iDeal
Veel Nederlanders die online een bestelling plaatsen, betalen inmiddels met iDeal. Als je kiest voor iDeal word je direct naar de veilige omgeving van je eigen bank geleid. Van hieruit kun je de betaling direct voldoen, zoals je dat gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct en veilig wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van jouw bestelling.

Creditcard
Creditcard transacties zijn een eenvoudige, direct en een veilige betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Je kan de bestelling bij afhalen direct betalen. Let op: Levering alleen op afspraak (06-81188033). 
Online betalingen met een creditcard zijn nog niet mogelijk

Sofort banking
Sofort banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. 
Je bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via je online banking systeem.
Zodra ik je betaling heb ontvangen gaan ik over tot verwerking van de bestelling. 

Vooruitbetalen via bank
Betaal je liever niet online via iDeal, maar liever d.m.v. internetbankkieren? Dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van je ordernummer kun je betaling aan ons voldoen zoals je gewend bnet met andere betalingen via internetbankieren. Wij versturen de bestelling zodra we de betaling ontvangen.

Naam: MijnWijnPlein
Plaats: Oosterhout
Bank IBAN: NL76 KNAB 0256 3897 13
BIC: KNABNL2H

Rembours
Je betaalt rechtstreeks aan de TNT Post medewerker op het moment dat je het pakketje ontvangt. Zorg je dus dat je het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de TNT Post medewerker langs komt. Treft de TNT Post medewerker je niet thuis, wordt het pakket nogmaals bij je aangeboden. Heb je het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijg je van de TNT Post medewerker een afhaalbericht. Indien je bij een tweede maal aanbieden van het  pakket weer niet in staat bent het pakket aan te nemen, wordt het voor je klaargelegd op een postkantoor bij je in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog drie weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kun je vrijwel altijd pinnen voor het voldoen van je bestelling.

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij met € 31,25(incl. 21% btw) in rekening. Dit is inclusief de de verzendkosten á € 7,95.

Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.

Pin betalingen mogelijk bij afhalen

MijnWijnPlein biedt de mogelijkheid om veilig met je pinpas te betalen bij het afhalen van je wijnen. Al onze pin betalingen worden verwerkt door Payleven