Gratis verzending van € 99,00 (Europa vanaf € 250,00)
Biologische en biodynamische wijnen
Unieke wijnen van eigen import
Bestellen vanaf 1 fles
 • English
 • Featured productsSelected especially for you

    

    

   Waarom wijn kopen bij MijnWijnPlein?

   Op MijnWijnPlein vind je speciaal geselecteerde wijnen van lokale zelfstandige Franse wijnboeren. Stuk voor stuk unieke wijnen van wijnboeren met passie en liefde voor wijn. En dat proef je!

   Karaktervolle wijnen van eigen import!

   In vele wijnwinkels vind je wijnen die van grote Nederlandse importeurs komen. Niks mis mee maar dit zijn veelal wijnen die in grote hoeveelheden worden geproduceerd. MijnWijnPlein pleit voor meer kwaliteit, een eerlijke relatie met onze wijnboeren, duurzaam gemaakte wijnen met veel aandacht voor de bodem en behoud van natuur en veel kennis, kunde en passie van onze wijnboeren.

   Veel informatie over de wijn.

   Bij MijnWijnPiein kun je, Franse karaktervolle kwaliteitswijnen, snel vinden en online kopen. Iedere wijn staat uitgebreid beschreven en geeft alle informatie weer die nodig is voor een juiste keuze. Onder andere bij welk gerecht deze wijn het beste past, van welke druif de wijn is gemaakt, uit welke streek de wijn komt en we hebben de wijnen in categorieën ingedeeld zodat je snel jouw lekkerste wijn kunt vinden. Zo profiteer je online van onze kennis en de kennis van onze wijnboeren waar we mee samenwerken.

   Zeer goede klantenservice.

   Mocht dit niet voldoende zijn dan zijn we makkelijk te bereiken en staan altijd open voor vragen. Wij, Jet Stoop en Martin Fennema geven je graag advies over de wijnen of zoeken voor jou een passende wijn bij een gerecht. Een wijnproeverij, waarbij we je laten kennismaken met wijn is ook mogelijk. En wat dacht je van wijn als relatiegeschenk? Samen met jou kiezen we een wijn uit die zeker in de smaak zal vallen bij je klant of relatie.

   Onze wijnen zijn online per fles te bestellen.

   MijnWijnPlein vindt het belangrijk dat de wijnen per fles bestelbaar zijn. Dit maakt het makkelijk om kennis te maken met diverse wijnen. Wij zijn niet alleen een wijnwebwinkel maar ook zelf wijnliefhebbers, en willen iedereen de mogelijkheid geven om hun eigen smaak te vinden! Kun je niet kiezen uit ons assortiment van meer dan 150 wijnen? We hebben speciaal voor jouw verschillende proefdozen samengesteld, bedoeld om te bepalen welke wijn jij het lekkerst vindt. Hiervan vindt je er meerdere op onze website!

   Wij bieden 100% smaakgarantie.

   MijnWijnPlein is een webwinkel met een tot de nok toe gevulde wijnkelder waar alles draait om kwaliteit. Je kunt hier op afspraak komen proeven. Wij trekken dan een fles wijn open die je op je gemak kan proeven en je neemt je bestelling daarna meteen mee naar huis.  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen proeven, kan het voorkomen dat je een wijn besteld die niet helemaal je smaak is. Daar doe ik niet moeilijk over: ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met je wijn en dat je er lekker van kunt genieten. Daarom geven we op alle online bestellingen onze smaakgarantie: mocht een wijn niet zo lekker blijken dan je dacht, dan ruilen we met plezier, en na overleg, de overige flessen wijn om voor een andere wijn.

   Ontspannen genieten van karaktervolle wijn, dat is de visie van MijnWijnPlein.

    

   Blog Read here our wine blogs

   • Vinificatie van witte wijn19 Aug

    BlogVinificatie van witte wijn

    De druiven zijn aan het verkleuren en dat betekent dat over 3 tot 6 weken de meeste wijnboeren gaan oogsten. Wil jij weten hoe ze wijn maken. Lees meer over de vinificatie van witte wijn.

   • 14 februari is het Valentijnsdag08 Feb

    Blog14 februari is het Valentijnsdag

    Wijn en liefde zijn met elkaar verbonden sinds de verhouding van Dionysus en Aphrodite. Aphrodite is de Griekse godin van liefde en intense romantiek is haar favoriete tijdverdrijf. Dionysus is de Griekse god van wijn.

   • Vinificatie van rosé02 Oct

    BlogVinificatie van rosé

    De vinificatie van rosé lijkt veel op de vinificatie van witte wijn er moeten alleen kleurstoffen uit de blauwe schil worden onttrokken. Rosé wordt namelijk altijd gemaakt van blauwe druiven. Rosé is geen lichte rode wijn, en ook geen witte wijn met een kleurtje, het is een eigen wijntype. Er zijn verschillende methode om rosé te maken.

   MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
   Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »