Gratis verzending voor orders boven €149,00 Meer informatie

Go to account settings
carignanDomaine Sainte Marie des Crozesgrenachesyrahvleesvoorgerechtwijnspijs — 23 Nov 2018

Rosbiefrolletjes met paprikaconfiture

Rosbiefrolletjes met paprikaconfiture

voor 4 personen:

Ingrediënten
4 blaadjes gelatine
1 bosje peterselie
1 bosje munt
4 takjes rozemarijn
500 ml witte wijn
citroensap
200 g dungesneden rosbief
100 g Iberico- of Serranoham
1  rode paprika
1  ui
olijfolie
1 el gembersiroop
1 mespuntje zout

Week de gelatine circa 5 minuten in koud water. Hak de kruiden. Verhit de helft van de witte wijn. Knijp de gelatine uit laat het al roerend oplossen in de wijn. Voeg de rest van de wijn en kruiden toe en breng op smaak met een drupje citroensap. Schenk de gelei in een met koud water omgespoelde platte schaal en laat het opstijven in de koelkast. Snijd de paprika in blokjes. Pel en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui. Voeg de paprika toe en bak kort. Voeg de gembersiroop en een scheutje water toe. Breng op smaak met zout en laat de confiture inkoken en afkoelen. Leg de rosbief op een bord, leg een plakje ham erop en rol tot een mooi rolletje. Serveer de afgekoelde paprika confiture op een bordje en leg de rosbiefrolletjes erop. Stort de kruidengelei op een platte schaal. Snijd heel voorzichtig de koude kruidengelei in plakjes en leg een velletje van de gelei bovenop het vleesrolletje.

Eet smakelijk! 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte van
onze wijnbelevenissen

We zullen je niet spammen!

Winkelmand — 0

You cart is currently empty

Login | Registreer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »