• Biologische & biodynamische wijnen
  • Unieke wijnen van eigen import
  • Gratis bezorging vanaf €99,00

4.7Out of 17 Reviews

Waar puur genieten een biologische keuze is

Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

Rosbiefrolletjes met paprikaconfiture

heerlijk in combinatie met Domaine Sainte Marie des Crozes - La 4ème

Rosbiefrolletjes met paprikaconfiture
Recepten

voor 4 personen:

Ingrediënten
4 blaadjes gelatine
1 bosje peterselie
1 bosje munt
4 takjes rozemarijn
500 ml witte wijn
citroensap
200 g dungesneden rosbief
100 g Iberico- of Serranoham
1  rode paprika
1  ui
olijfolie
1 el gembersiroop
1 mespuntje zout

Week de gelatine circa 5 minuten in koud water. Hak de kruiden. Verhit de helft van de witte wijn. Knijp de gelatine uit laat het al roerend oplossen in de wijn. Voeg de rest van de wijn en kruiden toe en breng op smaak met een drupje citroensap. Schenk de gelei in een met koud water omgespoelde platte schaal en laat het opstijven in de koelkast. Snijd de paprika in blokjes. Pel en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui. Voeg de paprika toe en bak kort. Voeg de gembersiroop en een scheutje water toe. Breng op smaak met zout en laat de confiture inkoken en afkoelen. Leg de rosbief op een bord, leg een plakje ham erop en rol tot een mooi rolletje. Serveer de afgekoelde paprika confiture op een bordje en leg de rosbiefrolletjes erop. Stort de kruidengelei op een platte schaal. Snijd heel voorzichtig de koude kruidengelei in plakjes en leg een velletje van de gelei bovenop het vleesrolletje.

Eet smakelijk! 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Eerder bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Porcelet met rabarber-venkelvulling
    18 / May / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Porcelet met rabarber-venkelvulling

  • Lentesalade met procureur
    09 / May / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Lentesalade met procureur

  • Carpaccio in een rolletje
    05 / May / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Carpaccio in een rolletje

  • Courgettetorentjes met zalmtartaar
    30 / Apr / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Courgettetorentjes met zalmtartaar

  • Pavlova met slagroom en roodfruit
    27 / Apr / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Pavlova met slagroom en roodfruit

  • Aspergebouillon met safraanroom en geroosterd brood met doperwtentapenade en zeekraal
    27 / Apr / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Aspergebouillon met safraanroom en geroosterd brood met doperwtentapenade en zeekraal

  • Spinazie-geitenkaastaartje met paddenstoelen en asperges
    26 / Apr / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Spinazie-geitenkaastaartje met paddenstoelen en asperges

  • Asperges traditioneel met ham, ei en boter
    05 / Apr / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Asperges traditioneel met ham, ei en boter

  • Strudel met groenten uit de moestuin
    02 / Apr / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Strudel met groenten uit de moestuin

  • Asperges à la flamande met gerookte ham en radijsjes
    31 / Mar / 2020

    Jet Stoop - 23 / Nov / 2018

    Asperges à la flamande met gerookte ham en radijsjes

Login | Registreer

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
MijnWijnPlein 4,7 / 5 - 16 Reviews @ Google
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »