Gratis verzending voor orders boven €149,00 Meer informatie

Go to account settings
BordeauxcarpaccioDomaine du BoironDussutourvoorgerechtwijnspijs — 05 May 2020

Carpaccio in een rolletje

Carpaccio in een rolletje

voor 4 personen

Ingredienten

400gr rundercarpaccio
200gr mozzarella
200 gr champignons
verse spinazie
1 sjalotje
bieslook
olijfolie (extra vierge)
citroen
geschaafde amandelen
parmezaanse kaas
zout en peper

Was de spinazie en laat goed uitlekken.
Verhit een koekenpan op een hoog vuur. Doe de geschaafde amandelen in de pan en blijf de amandelen rustig bewegen, zodat ze niet verbranden.
Pel en snipper de sjalot en hak de bieslook. Meng in een kommetje de sjalot, bieslook, sap van een halve citroen, een beetje geraspte citroenschil, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Zet in de koelkast.
Snijd de mozzarella in plakjes en wikkel de carpaccio er om.
Maak de champignons schoon, snijd ze in plakjes en besprenkel ze met citroensap. Leg een bedje van spinazie op het bord, leg er wat champignons op en besprenkel met olijfolie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Leg de rolletjes carpaccio op de spinazie en schep er een beetje sjalot-bieslook dressing over. Strooi er wat geroosterde amandelen en parmezaanse kaas over. Eventueel serveren met een sneetje geroosterd brood. 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte van
onze wijnbelevenissen

We zullen je niet spammen!

Winkelmand — 0

You cart is currently empty

Login | Registreer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »