Gratis verzending voor orders boven €149,00 Meer informatie

Go to account settings
MijnWijnPleinVacture — 15 May 2021

Vacature is vervuld Mede verhalenverteller (0-10 uur p/w)

 Vacature is  vervuld Mede verhalenverteller (0-10 uur p/w)

De laatste weken ben ik samen met Frank en Bart van Creatief Bureau 2Gasten, bezig met het ontwikkelen van een vernieuwde website voor MijnWijnPlein. Nu moet ik gaan zorgen dat ik op allerlei plekken waar MijnWijnPlein online en offline te vinden is dezelfde uitstraling krijgt. Ik moet dus weer eens gaan denken aan re-branding. De nieuwe huisstijl voor mijn website, waar de wijnmakers, het terroir, de wijnen, de recepten en m’n blog nog beter naar voren zal komen. Naast de re-branding van de website zullen de social media kanalen worden aangepast naar de nieuwe huisstijl van MijnWijnPlein, ook krijgen de visitekaartjes, flyers en briefpapier de nieuwe stijl. En ja er komt veel bij kijken. Want wie ben ik nou eigenlijk? Wij is MijnWijnPlein nu eigenlijk? Hoe wil ik mijzelf / MijnWijnPlein laten zien? Welke kleuren, logo's, lettertypes, dessins, quotes en foto's wil ik gebruiken? 

Gelukkig hebben bij een aantal keuzes de mannen van Creatief Bureau 2Gasten mij al aardig geholpen. Om hen een goed beeld te geven naast het verhaal van MijnWijnPlein, heb ik gebruik gemaakt van de door mij gemaakte foto’s. Met de foto’s en mijn verhaal is er een mooi voorstel uitgekomen. Dit alles hebben zij samengebracht in een mooie stijlgids, welke de grondlegger wordt voor de re-branding van MijnWijnPlein.

Mede verhalenverteller (0 tot 10 uur per week)

MijnWijnPlein
MijnWijnPlein is sinds 2014 de importeur van biologische en biodynamische wijnen van zelfstandige, onafhankelijke wijnboeren in Frankrijk. Stuk voor stuk unieke smaakvolle wijnen van wijnmakers met passie. Passie voor wijn, maar ook voor het vak, voor het land en de natuur. MijnWijnPlein, waar puur genieten een biologische keuze is.

MijnWijnPlein is een eenmanszaak en importeert al ruim 7 jaar wijnen uit Frankrijk. Ik werk nauw samen met de wijnmakers en promoot hun wijnen in heel Nederland.  De wijnmakers van MijnWijnPlein zijn stuk voor stuk familiebedrijven en pioniers in hun vakgebied. Ze zijn als bedrijf vooruitstrevend, innovatief èn talentvol en vallen hierdoor op. Deze verbondenheid geeft een goede basis om MijnWijnPlein te laten groeien tot een wijnbedrijf dat is gespecialiseerd in het importeren van Franse biologische en biodynamische wijnen. De verhalen van de wijnmakers, èn de kwaliteitswijnen zijn zeer belangrijk.

Om de verhalen nog beter te vertellen ben ik op zoek naar een mede verhalenverteller, die mij gaat ondersteunen met de onderhoud van de website en de social media kanalen.

Wat ga je als mede verhalenverteller doen?
Je bent mede verantwoordelijk voor de social media strategie van MijnWinPlein en helpt deze ook uit te voeren.
Aan de hand van de contentkalender onderneem je de juiste acties.
Je zet social media niet alleen in voor branding, maar je weet ook hoe we nieuwe klanten kunnen bereiken en deze kunnen activeren.
Je zet onze acties in als advertenties d.m.v. van bij voorbeeld Facebook advertising.
Je laat met behulp van de zichtbaarheid en het aantal volgers van MijnWijnPlein groeien.
Je bent creatief in het (mede) bedenken van campagnes.
Je kent de juiste tools om social media efficiënt in te zetten.
Je maakt rapportages en vertaalt cijfers naar nieuwe kansen.
En tenslotte, tijdens je werkzaamheden houd je onze missie altijd in je achterhoofd: “Waar puur genieten een biologische keuze is!”

Welke kansen krijg je?
MijnWijnPlein is een groeiend merk met een écht verhaal. Met dit verhaal wil ik  zoveel mogelijk mensen bereiken en op hoogte gaan brengen. Jij zorgt ervoor dat MijnWijnPlein via social media nog bekender en groter gaat worden. En dat MijnWijnPlein bekend komt te staan als het merk “waar puur genieten al gauw een biologische keuze is”. Deze missie speelt tijdens de activiteiten een belangrijke rol. Met jouw creativiteit, drive én doorzettingsvermogen help jij MijnWijnPlein deze groei te realiseren.

Wat bied ik:
Een marktconform salaris inclusief vakantie geld.
De kans om jouw stempel te drukken op een eerlijk groeiend merk.
Vrijheid om vanaf iedere mogelijke werkplek te werken. 
Het beste van alles: personeelskorting op de wijnen.

Wat vraag ik van je:
Je weet alles op het gebied van social media en houdt je kennis up to date.
Je bent bezig met minimaal een HBO-opleiding (bijvoorbeeld in de richting communicatie, social media of commerciële economie).
Je hebt ervaring met social media marketing (en Facebook advertising).
Je hebt een enorme drive om MijnWijnPlein groot te maken op diverse social media kanalen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur mij uiterlijk 3 juni 2021 je CV en motivatie, [email protected] Ik  kijk ernaar uit je te ontmoeten!
www.MijnWijnPlein.nl | tel: 06-19398888. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte van
onze wijnbelevenissen

We zullen je niet spammen!

Winkelmand — 0

You cart is currently empty

Login | Registreer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »