Gratis verzending voor orders boven €149,00 Meer informatie

Go to account settings
apsergespaasdagen — 03 Apr 2020

Genieten met de paasddagen 

Genieten met de paasddagen 

Beste wijnliefhebber, 

Allereerst hopen Jet en ik dat jullie gezond zijn! 

De paasdagen staan voor de deur en toch worden we met dit mooie weer geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Geniet je nu heerlijk in de tuin en ga je dadelijk gezamenlijk genieten van jullie eigen kookkunsten? Wij helpen je graag met inspiratie en natuurlijk bijpassende wijnen.

Voor de feestdagen geven wij namelijk een eenmalige korting van 10% op al onze wijnen met de code ‘paasdagen2020’.*  Betaling gebeurt vooraf of via een Tikkie. (Bezorgkosten zijn gratis vanaf €100,00. Afhalen mag, maar onder strikte voorwaarden en op afspraak).

Sinds een kleine drie weken zijn er weer volop asperges verkrijgbaar. De asperges van de familie Leyten zijn een begrip hier in de regio. Daarom bieden wij met de paasdagen een extra service in een straal van 20 km om Riel! Je kunt bij je bestelling gelijk aangeven hoeveel kg asperges je wilt mee bestellen. (Asperges worden geleverd op basis van dagprijs en kan variëren tussen de €10,00 - € 12,50.) We leveren de wijn en asperges af op de gewenste ochtend. (Bezorgkosten zijn gratis voor bestellingen boven 100,00 euro exclusief asperges)

Hopelijk tot snel op een door MijnWijnPlein georganiseerde proeverij.

Met vinieuze groet,

Jet Stoop & Martin Fennema

 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Blijf op de hoogte van
onze wijnbelevenissen

We zullen je niet spammen!

Winkelmand — 0

You cart is currently empty

Login | Registreer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »